VI ER EKSPERTER I LÆGNING AF

TAGPAP

TAGPAP

Få et tagpap tag af allerhøjeste kvalitet

Hos Tagdækkeren.dk har vi godt 20 års erfaring med tagdækning og benytter udelukkende icopal-tagpap, som er blandt verdens førende leverandører af tagpap. Det er din garanti for et flot tag med lang levetid.

Icopal-tagpap er, efter vores overbevisning, markedets bedste materiale til at lave tagpap tage af. Det er modstandsdygtigt, giver et flot udtryk og har, grundet høj slidstyrke, utrolig lang holdbarhed. Derfor tilbyder vi alle vores kunder følgende garantier:

  • 20 års totalgaranti på det udførte arbejde
  • 30 års produktgaranti på icopal-produkter

Med Tagdækkeren.dk på holdet, får du en professionel fagmand med masser af erfaring og som udelukkende benytter de bedste materialer. Det lyder, i vores ører, som opskriften på et tag du kan nyde godt af i mange år fremover.

Tagpap-tag med listedækning

Hos Tagdækkeren.dk kan vi lægge tagpap-tage med listedækninger. Det giver taget et flot og moderne udtryk, hvilket er årsagen til den mærkbare stigning i efterspørgslen på denne type tagpap tag, gennem den seneste årrække.

VI HAR FOKUS PÅ RÅDGIVNING AF VORES KUNDER

Når man skal ud og have nyt tag eller renovere det eksisterende, kan det være svært at kende den optimale løsning for lige netop dit tag. Derfor er vi altid klar med grundig rådgivning fra idé til færdigt projekt.

Du kan få et uforpligtende besøg af en tagekspert, som kommer ud og gennemgår dit tag sammen med dig. På den baggrund kan vi bedst muligt hjælpe dig til en optimal løsning samt udregne et 100% uforpligtende tilbud.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ TAGPAP

Ønsker du et uforpligtende tilbud og eventuelt et besøg af en tagekspert? Så kan du ringe til os på telefon 53 82 42 42 eller benytte formularen her på siden.

Vi kører ud til kunder på størstedelen af Sjælland, men laver hovedparten af arbejdet med tagpap i København.

VORES PROJEKTER

Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud